viernes, 17 de julio de 2009

RECORREGUT


La 2a. Cursa de Muntanya de la Guilla serà per el parc natural de les Guilleries-Savassona amb sortida i arribada a Folgueroles. Aquest any introduïm un nou recorregut de 10 km. i 450m. de desnivell obert a tothom i reservat especialment als menors de 18 anys, que tindran categoria pròpia.
El recorregut de la 2a. Cursa de la Guilla passarà per la Font Trobada, Poblat Ibèric de Puig-Castellet, el Gorg de Llitons, Sant Llorenç, Castell Bernat, Singles de Vilanova de Sau, Salt de la Minyona, Puig Castellar i Folgueroles. La distancià serà de 25 Km. Amb un desnivell de 1100 m en + i 1100 m en -. El punt mes alt serà el Salt de la Minyona amb 858 m i el punt mes baix la població de Folgueroles amb 560 m. El temps màxim per fer el recorregut serà de 5 hores.

El recorregut de la cursa de 10km, seguira els primers 4km de la cursa de la Guilla fins al Castell de Sant Llorenç i seguira cap a Collsameda, Turo de la Mina, Gorg de Llitons i Folgueroles. El punt mes alt de la cursa es el Turo de la Mina amb 820m i el punt mes baix, la població de Folgueroles amb 560m. El temps màxim per fer el recorregut serà de 3 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario