viernes, 17 de julio de 2009

INSCRIPCIONS

El període d'inscripcions per participar a les curses s'obrirà el proper 15/07/2009 i fins el 28/08/2009 .
El preu de les inscripcions per la cursa de 23km serà de 15€ per els corredors federats i de 21€ per els no federats i per la cursa de 10km serà de 10€ per els corredors federats i 15€ per els no federats . Els socis de l'Ass. Esp. Diedre, tindran 3€ de dte. en el preu de les inscripcions...
El preu inclou el control de dorsals per xip electrònic a les dues curses, la butifarrada de fi de festa i obsequi per a tots els participants.
Les inscripcions fora de terme tindran un recàrrec de 5€ en les dues curses. Les inscripcions es realitzaran per Internet a: CURSA DE 23KM. i CURSA DE 10KM. Tant sols s'aceptaran inscripcions presencials i pagament en metàl·lic el dia de la cursa , i en tot cas aquestes seran amb el recàrrec de fora de termini.

5 comentarios:

  1. Les inscripcions dius que son del 15/07/2009 i fins el 28/08/2009, però en l'enllaç adjunt per inscriure't només et deixa entre el 20/07/09 i el 26/07/09, suposo que el més és erroni.
    Ho podríeu corregir si us plau?, si no, no puc inscriure-m'hi.
    Moltes gracies.

    ResponderEliminar
  2. Evidentment es un error en la data . Les inscripcions restaran obertes fins el 28-08-2009 .Ho corretgirem .

    organització

    ResponderEliminar
  3. Com m'agradaria venir!!!
    quan em recuperi vindré amb vosaltres a fer algunes curses de muntanya
    que vagi molt bé

    ResponderEliminar
  4. La cursa molt bé, l'únic problema és que crec que el preu és car. Em pensava que donarieu alguna cosa més com a obsequi.

    Només això

    ResponderEliminar
  5. Hola, sóc un novell en les curses de muntanya, vinc del món del BTT, només he fet el kilòmetre vertical de la Vall de Ribes i aquesta de la Guilla i m'agradaria felicitar a la gent de Dièdre per la bona organització tant material com sobretot humana d'aquests esdeveniments, i també m'agradaria saber si en aquest blog publicareu alguna foto i les classificacions, al igual que al blog del km vertical.
    Gràcies i segur que no faltaré a la propera!!

    ResponderEliminar